Bulgur je celozrnné zrno bohaté na živiny, které se dobře hodí k mnoha potravinám.
Bulgur je neuvěřitelně všestranné celozrnné zrno se starověkými kořeny v kuchyni Středního východu, Středomoří a Západní Asie – a to z dobrého důvodu.
Tradičně se výživné zrno používá v široké škále jídel, včetně salátů tabbouleh a kisir, bulgur pilavi (pilaf), masových placiček kibbeh, kishk s fermentovaným jogurtem a kheer pudingu.
Nejen, že je bulgur díky jemné chuti univerzální, ale také se snadno připravuje a má mnoho nutričních výhod.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Nízký obsah tuku; Nízký obsah nasycených tuků; Bez cukru; Je bohatý na vlákninu; Zdroj bílkovin
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
podle chuti
Příprava: www.biomenushop.cz/bulgur
Ingredience
100% organická tvrdá pšenice (triticum durum); Alergeny: lepek; může obsahovat stopy arašídů, sezamu, sóji a ořechů
Tabulka ingrediencí
Energie | 1543 kJ/369 kcal |
Tuky | 1,3 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharid | 70,3 g |
- ve kterém cukr | 0,4 g |
Vláknina | 8,7 g |
Bílkovin | 12,3 g |
Sůl | 1,25 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!