Odrůdy červené rýže jsou hluboce pigmentované a obsahují působivé množství živin a prospěšných rostlinných sloučenin.
Tato odrůda má vyšší obsah bílkovin a vlákniny než odrůdy bílé rýže, ale v čem opravdu vyniká, je obsah antioxidantů.
Stejně jako černá rýže je plná flavonoidních antioxidantů, včetně antokyanů apigeninu, myricetinu a kvercetinu.
Ve skutečnosti výzkum ukazuje, že červená rýže má výrazně větší potenciál v boji proti volným radikálům a obsahuje vyšší koncentrace flavonoidních antioxidantů než černá rýže.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Bez alergenů; Bezlepkový; Nízký obsah tuku; Nízký obsah nasycených tuků; Bez cukru; Zvláště nízký obsah sodíku/soli
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
podle chuti
Ingredience
100% organická červená rýže (Oryza sativa)
Tabulka ingrediencí
Energie | 1529 kJ/365 kcal |
Tuky | 2,5 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharid | 76,0 g |
- ve kterém cukr | 0,1 g |
Vláknina | 2,7 g |
Bílkovin | 7,2 g |
Sůl | 0,03 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!