Cizrna, známá také jako fazole garbanzo, se pěstuje a konzumuje v zemích Blízkého východu po tisíce let. Jejich oříšková chuť a zrnitá textura se hodí k nejrůznějším pokrmům.
Jako bohatý zdroj vitamínů, minerálů a vlákniny je cizrna považována za zdravou potravinu.
Cizrna má vysoký obsah bílkovin a je výbornou náhradou masa v mnoha vegetariánských a veganských pokrmech.
Je velmi zdravé, pyšní se vitamíny, minerály, vlákninou a bílkovinami.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Nízký obsah nasycených tuků; Nízký obsah cukru; Je bohatý na vlákninu; Zdroj bílkovin; Neobsahuje žádný přidaný sodík/sůl
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
podle chuti
Ingredience
100% bio cizrna (Cicer arietinum); Alergeny: může obsahovat stopy lepku, sóji a sezamu
Tabulka ingrediencí
Energie | 1421 kJ/339 kcal |
Tuky | 5,9 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 1,1 g |
Sacharid | 44 g |
- ve kterém cukr | 2,4 g |
Vláknina | 16 g |
Bílkovin | 19 g |
Sůl | 0,06 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!