Cizrnová mouka je po staletí základem indické kuchyně, bezlepková alternativa k pšeničné mouce.
Cizrnová mouka je plná zdravých živin. Je výbornou náhradou rafinované pšeničné mouky, protože má nižší obsah sacharidů a kalorií, ale je také bohatší na bílkoviny a vlákninu.
Cizrnová mouka je chutná a výživná, což pomáhá zlepšit kvalitu stravy.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Bezlepkový; Nízký obsah nasycených tuků; Nízký obsah cukru; Je bohatý na vlákninu; Je bohatý na bílkoviny; Zvláště nízký obsah sodíku/soli
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
podle chuti
Ingredience
100% bio mouka z cizrny (Cicer arietinum)
Tabulka ingrediencí
Energie | 1540 kJ/368 kcal |
Tuky | 6,1 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 1,0 g |
Sacharid | 51 g |
- ve kterém cukr | 2,2 g |
Vláknina | 9,3 g |
Bílkovin | 22 g |
Sůl | < 0,01 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!