Fazole adzuki, také známé jako azuki nebo aduki, jsou malé fazole pěstované ve východní Asii a Himalájích.
Fazole adzuki jsou bohaté na živiny, jako je vláknina, bílkoviny a mangan.
Fazole adzuki nabízejí mnoho zdravotních výhod a lze je také snadno zařadit do jídelníčku, vyrobit z nich pyré z červených fazolí, naklíčit nebo jednoduše uvařit.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Nízký obsah tuku; Nízký obsah nasycených tuků; Nízký obsah cukru; Je bohatý na vlákninu; Je bohatý na bílkoviny; Zvláště nízký obsah sodíku/soli
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
podle chuti
Ingredience
100% fazole adzuki (Vigna angularis); Alergeny: může obsahovat stopy lepku, sóji a sezamu
Tabulka ingrediencí
Energie | 1264 kJ/302 kcal |
Tuky | 1,9 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharid | 41 g |
- ve kterém cukr | 0,7 g |
Vláknina | 19 g |
Bílkovin | 21 g |
Sůl | < 0,01 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!