Tapioka, také známá jako maniok, je kořenová zelenina s poměrně vysokým obsahem kalorií škrobu a bílkovin, která je široce konzumována v mnoha zemích po celém světě. Obsahuje vitamín C a měď.
Jedinci s potravinovými alergiemi mohou mít prospěch z používání tapiokové kořenové mouky při vaření a pečení, protože neobsahuje lepek, obiloviny a ořechy.
Tapioková mouka se vyrábí mletím kořene tapioky.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Bezlepkový; Bez tuku; Bez nasycených tuků; Nízký obsah cukru; Zvláště nízký obsah sodíku/soli
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
podle chuti
Ingredience
100% organická tapioková / manioková mouka (Manihot esculenta)
Tabulka ingrediencí
Energie | 1367 kJ/327 kcal |
Tuky | 0 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharid | 80 g |
- ve kterém cukr | 4 g |
Vláknina | 0,9 g |
Bílkovin | 0 g |
Sůl | 0,01 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!