Obsahuje 100% Fair Trade prvotřídní organicky pěstovanou instantní kávu Arabica a 20% extrakt ze zelené kávy s 50% obsahem kyseliny chlorogenové.
Výborná je také chuťově a svými pozitivními fyziologickými účinky na organismus. Za svůj zdravý účinek vděčí extraktu ze zelené kávy a díky obsahu kyseliny chlorogenové snižuje přeměnu přijatých sacharidů na tuk a je také účinným antioxidantem. Zelené kávové zrno přirozeně dostalo svůj název podle své barvy a jeho tvar je podobný svému hnědému protějšku, jen je mnohem zdravější.
Kromě toho, že si vychutnáte lahodnou kávu, působí na spalování tuků a má antioxidační účinek, snižuje pocit hladu a dodává energii na celý den, aniž by přetěžoval srdce. Zelená káva díky obsahu kofeinu osvěžuje, povzbuzuje a aktivuje, i když kofein v ní není stejný jako v černé kávě. Obsah kofeinu v černé kávě s jiným složením aktivuje organismus jen krátkodobě a nárazově, ale kofein v zelené kávě dosahuje stejného účinku pomalu a dlouhodobě.
Obsah kyseliny chlorogenové v zelené kávě
V zelené kávě je velké množství kyseliny chlorogenové, ale v černé kávě se vyskytuje jen malé procento této látky, protože tato látka se při pražení rozkládá. Podle zprávy University of California obsahují zelená kávová zrna 34,5-41,5 mg kyseliny chlorogenové na gram, přičemž po upražení kávových zrn (při 230 stupních po dobu 12 minut) se toto množství sníží téměř na polovinu.
Spotřebitelské vlastnosti zelené kávy
Účinek konzumace zelené kávy je připisován antioxidantu, který se v této látce nachází ve vysokých koncentracích. Tímto antioxidantem je kyselina chlorogenová, o které vědci prokázali, že inhibuje vstřebávání glukózy v tenkém střevě a také zabraňuje vstřebávání velkého množství glukózy z jater. Díky těmto vlastnostem kyselina chlorogenová snižuje množství glukózy v krevním řečišti, takže tělo je nuceno využívat své tukové zásoby, to znamená, že množství tělesného tuku je výrazně sníženo. Výzkum ukázal, že při pravidelné konzumaci zelené kávy lze zhubnout 10 % tělesné hmotnosti za 12 týdnů. tento extrakt nemá žádné vedlejší účinky. Extrakt ze zelené kávy je bez kofeinu a nevyvolává v těle žádné negativní účinky.
Zájmy:
Zelená káva, nebo jak se tomu ve světě říká: coffea robusta. Tropický keř nebo strom vysoký 5-6 metrů, z jehož semen pijeme nápoj. Coffea robusta je odrůda coffea canephora. Jeho výrobní oblasti jsou především Pobřeží slonoviny, Kamerun, Uganda a Angola. Jeho pěstování je rozšířeno také v Asii a Oceánii.
Káva a krása! Po celém světě se káva již s oblibou používá v kosmetickém průmyslu. Mletá káva se používá hlavně pro tělový peeling. O kávě byste měli vědět, že při správné přípravě pleť čistí, hydratuje a jako antioxidant zpomaluje proces stárnutí! V dnešní době je používání kávového masážního krému stále častější i v lázeňských procedurách.
A čím je tato kyselina chlorogenová tak výjimečná?
1. Protože se již nenachází v tepelně upravené, tedy pražené kávě.
2. Protože zrychluje metabolismus a přispívá k přirozenému hubnutí.
3. Snižuje přeměnu přijatých sacharidů na tuk.
4. Zlepšuje mikrocirkulaci buněk, takže je vhodný i pro doplnění cvičebních programů na spalování tuků.
Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Veganské; Bez tuku; Nízký obsah nasycených tuků; Nízký obsah cukru; Je bohatý na vlákninu; Zdroj bílkovin
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
Do hrnečku dejte kolik chcete, přidejte horkou vodu a promíchejte. Podle chuti okořeníme.
Ingredience
Přírodní 100% instantní káva Arabica, 20% extrakt ze zelené kávy s 50% obsahem kyseliny chlorogenové
Tabulka ingrediencí
Energie | 1171 kJ/280 kcal |
Tuky | 0,24 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 0,16 g |
Sacharid | 44 g |
- ve kterém cukr | 1,6 g |
Vláknina | 16 g |
Bílkovin | 17,32 g |
Sůl | 0,64 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Důležitá zdravotní varování
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!