Konjac je kořenová zelenina pocházející z Asie. Je známý pro svou škrobovou kořenovou hlízu. Hlíza je bohatým zdrojem rozpustné vlákniny zvané glukomannan.
Konjac se používá jako tradiční medicína a zdroj potravy a v západním světě jako potravinová přísada a doplněk stravy ke snížení cholesterolu, zlepšení metabolismu sacharidů a podpoře funkce střev.
Vysoký obsah vlákniny Konjac poskytuje mnoho zdravotních výhod.
Po smíchání s vodou glukomannan expanduje a může absorbovat až 50násobek své hmotnosti. Pokud se glukomannan rozšíří dříve, než se dostane do žaludku, může způsobit dušení nebo ucpání hrdla a jícnu. Abyste tomu zabránili, opláchněte alespoň 2 sklenicemi vody nebo jiné tekutiny.
Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Veganské; Bez tuku; Bez nasycených tuků; Bez cukru; Je bohatý na vlákninu; Neobsahuje žádný přidaný sodík/sůl
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = 3 g
1 dávka denně
3×1 g denně, půl hodiny před jídlem, rozmíchat ve 200 ml tekutiny, ihned vypít, poté opláchnout sklenicí tekutiny
Ingredience
100% prášek z glukomananové hlízy konjac (amorphophallus konjac); Alergeny: obsahuje oxid siřičitý a siřičitany
Tabulka ingrediencí
Energie | 791 kJ/189 kcal |
Tuky | 0,22 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharid | 0,2 g |
- ve kterém cukr | 0,0 g |
Vláknina | 91,2 g |
Bílkovin | 0 g |
Sůl | < 0,1 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- SkladováníUchovávejte uzamčené a mimo dosah dětí.
- DávkováníNepřekračujte doporučené denní množství!
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Důležitá zdravotní varování
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!