Konjac je kořenová zelenina pocházející z Asie. Je známý pro svou škrobovou kořenovou hlízu. Hlíza je bohatým zdrojem rozpustné vlákniny zvané glukomannan.
Konjac se používá jako tradiční medicína a zdroj potravy a v západním světě jako potravinová přísada a doplněk stravy ke snížení cholesterolu, zlepšení metabolismu sacharidů a podpoře funkce střev.
Vysoký obsah vlákniny Konjac poskytuje mnoho zdravotních výhod.
Po smíchání s vodou glukomannan expanduje a může absorbovat až 50násobek své hmotnosti. Pokud se glukomannan rozšíří dříve, než se dostane do žaludku, může způsobit dušení nebo ucpání hrdla a jícnu. Aby se tomu zabránilo, lze jej snadno a prakticky užívat ve formě kapslí.
Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Veganské
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = 3 kapsle
1 dávka denně
1-1 kapsle půl hodiny před hlavními jídly
Ingredience
konjac (amorphophallus konjac) prášek glukomananové gumy; obal tobolky: hydroxypropylmethylcelulóza; Alergeny: obsahuje oxid siřičitý a siřičitany
Varování
- SkladováníUchovávejte uzamčené a mimo dosah dětí.
- DávkováníNepřekračujte doporučené denní množství!
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Důležitá zdravotní varování
Doplněk stravy nenahrazuje smíšenou stravu a zdravý životní styl. Doplňky stravy nejsou léky, nemají žádný léčivý účinek a nejsou vhodné k léčbě nebo prevenci nemocí. Pokud jste těhotná, kojíte, jste nemocná nebo užíváte léky, poraďte se před použitím jakéhokoli doplňku stravy se svým lékařem! Nepřekračujte doporučené denní množství! Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!