Pšeničná tráva je jedním z nejbohatších přírodních zdrojů vitamínů A a C, který obsahuje odpovídající podíl vitamínů E, F, K a B a významný je obsah B17.
Může pomoci s trávením a fungováním vnitřních orgánů. V trávicím systému může účinně pomoci obnovit rovnováhu patogenních a prospěšných bakterií a také udržovat zdravý imunitní systém.
Díky vysokému obsahu chlorofylu obohacuje naši krev o kyslík, zlepšuje se zásobení buněk kyslíkem, takže může hrát hlavní roli při odstraňování zánětů.
Pšeničná tráva je bohatá na pro nás životně důležité enzymy, včetně jednoho z nejbohatších zdrojů enzymů SOD (superoxiddismutáza). SOD je antioxidační enzym se speciálním účinkem, lapač volných radikálů, který dokáže výrazně zpomalit stárnutí buněk.
Bez pšeničné trávy není alkalizační kúra ani detoxikace. Konzumace energizující zelené jarní únavy může mít příznivý vliv na řadu alergických příznaků (např.
Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Nízký obsah nasycených tuků; Bez cukru; Je bohatý na vlákninu; Je bohatý na bílkoviny
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = 3-6 g
1-2 čajové lžičky denně rozmíchat v zeleninové šťávě nebo vodě, případně doporučujeme prášek rovnoměrně protřepat šejkrem
Ingredience
Prášek z pšeničné trávy. Může obsahovat stopy celeru, hořčičných semínek, divoké řepky a lepku.
Tabulka ingrediencí
Energie | 1262 kJ/301 kcal |
Tuky | 6,4 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharid | 12,2 g |
- ve kterém cukr | 0 g |
Vláknina | 39,3 g |
Bílkovin | 29,6 g |
Sůl | 1,4 g |
Žehlicka | 44,8 mg |
Vápník | 452 mg |
vitamín E | 4,99 mg |
Vitamín C (kyselina askorbová) | 45 mg |
Vitamín B2 (Riboflavin) | 0,76 mg |
Vitamín B9 (kyselina listová) | 137 μg |
Chlorofyl | 621 mg |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!