Opravdu vyvážená klasika jemné chuti. Je perfektní volbou pro přípravu jakéhokoli tradičního nebo inovativního těstovinového pokrmu. Rodina těstovin Felicia je rodinnou specialitou italského Molina Andrianiho. Jejich bezlepkové produkty jsou vyráběny s odborností a vášní a jejich vysoce kvalitní suroviny jsou pečlivě vybírány a šetrně zpracovávány. To je důvod pro tuto speciální, 100% organickou, bezlepkovou řadu.
Kukuřičná mouka je bezlepková, takže ji mohou konzumovat i lidé citliví na mouku. Pozoruhodný je obsah fosfatidylserinu. Tato sloučenina je jednou z nejdůležitějších molekul při přenosu mozkových informací. Může také hrát významnou roli v prevenci následků stresu, nervozity a deprese.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bezlepkový; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Nízký obsah tuku; Nízký obsah nasycených tuků; Bez cukru; Bez sodíku/soli
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
podle chuti
Jeho konzumace může být pestrá pro celou rodinu, obsahuje cenné živiny. Lze z něj připravit různá jídla s omáčkami nebo studený těstovinový salát.
Ingredience
55 % organická kukuřičná mouka; 45% BIO rýžové mouky
Tabulka ingrediencí
Energie | 1534 kJ/366 kcal |
Tuky | 1,6 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharid | 80 g |
- ve kterém cukr | 0,5 g |
Vláknina | 1,6 g |
Bílkovin | 6,1 g |
Sůl | 0 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!